dimarts, 30 d’octubre del 2012

Sánchez-Camacho afirma que Rajoy "farà passos" després del 25N i insta el proper Govern a seguir l'exemple


La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que, després de les eleccions catalanes del pròxim 25 de novembre, Mariano Rajoy "farà passos" cap a Catalunya. Sánchez-Camacho ha instat el president de la Generalitat, Artur Mas, a fer el mateix en un moment en què és "extraordinàriament necessari" buscar el diàleg. 

Sánchez-Camacho ha defensat la necessitat que totes dues parts dialoguin i negociïn i ha afegit que el seu partit intentarà facilitar aquest diàleg. A més, ha presentat el PPC com el vot útil que pot evitar "la prepotència" d'una possible majoria absoluta de CiU i la seva "deriva independentista".

Per la presidenta del PP català, Mas ha de recuperar el camí del diàleg "en benefici" de tots els catalans, ja que "pactar és l'obligació de la gent sensata". Sánchez-Camacho ha apel·lat al "seny" català i ha demanat que es deixi de banda el "soroll" i la "tensió".

La candidata popular ha precisat que la solució a l'actual efervescència sobiranista s'ha de fer des de la llei i transmetent als catalans els efectes "negatius" d'una hipotètica independència, però també fer-ho en clau positiva. En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha proposat el PP per a liderar "postiivament i constructivament" aquesta solució, traslladant als catalans els "avanatatges" de romandre a Espanya, des del punt de vista sentimental, cultural, territorial o financer.

Ara Alícia, ja és massa tard.

1 comentari:

  1. pobreta i encara es creu que es algú, fot al camp a petonejar-te amb el teu amo. //*//

    ResponElimina