dimarts, 13 de novembre del 2012

La careta de Convergència i Unió

Divendres 00:00h, comença la campanya electoral. Per CIU tot són il·lusions, nous projectes en un futur proper, bones idees... Ara bé, perquè en un moment tant important per Catalunya i el seu poble, perquè ni tant sols són capaços de dir les coses pel seu nom?

La veritat és que personalment és una cosa que hem crema moltíssima. Tant costa dir les coses pel seu nom, podríem arribar a entendre que abans d'avançar les eleccions no és volgués parlar de la paraula independència. Però donat el moment que vivim, crec que no hauria d'enganyar els seus votants amb paraules com "Estat Propi" "Estructures d'Estat" "Hisenda Pròpia"...I no és perquè no sap dir la paraula en qüestió, l'altre dia en un míting la va separar síl·laba per síl·laba molt be. Llavors, Sr. Mas, si tant valent és per anticipar unes eleccions (per amagar les retallades) i començar un camí que ja no te marxa enrrere, perquè no tenim el valor de dir les coses pel seu nom? Tant costa agafar una miqueta d'exemple de partits independentistes de veritat com ERC, SI, CUP?

En aquests moments de canvi d'imatge de CIU, cal recordar que van fer fins fa ven poquet.

- Aquell partit que no fa ni tant sols un any volia prohibir que al Parlament es parlés de que Espanya ens roba, ara resulta que són els primers que ho diuen i reconeixen que fa 30 anys que en roben.
- Aquell partit on hi ha personatges anti-independentistes com el senyor Duran.
- Aquell partit que convoca unes eleccions just abans de que començo un comitè d¡investigació contra seu.
-Aquell partit que volia multar il·legalment (i ho fa, per experiència pròpia) als ciutadans que feien #NoVullPagar.
- Aquell partit que fins fa 4 dies ha estat governant de la maneta del PP.

Senyores i Senyors, no ens deixem enganyar, un govern que ha retallat fins a més no poder (bé, més si que poden) que no ha generat llocs de treball, no és de fiar. I encara menys sinó diu les coses pel seu nom!

Salut!

1 comentari:

  1. El señor Mas no pronuncia esa palabra porque no quiere cogerse los dedos. Hoy en día, tal y como están las cosas, la independencia de Cataluña es totalmente inviable. Todo lo que al principio lo veía muy fácil el señor Mas, poco a poco va comprobando que de fácil nada. Se creía que iba a llegar e imponer los cambios en todo el mundo: Constitución española, decretos europeos, OTAN, etc. y se va dando de bruces contra la realidad. Hoy por hoy, Cataluña independiente es una quimera. Todo el que se crea que es posible con ilusión y ganas, se está cegando él mismo y se niega la ceguera. Cataluña independiente no conviene a España, es un mal precedente en Europa y sería perjudicial incluso para la propia Cataluña simplemente porque iría de la mano de un partido que contiene los mismos defectos que los demás partidos españoles: corrupción e ineficacia. Cualquier empresa que lleven a cabo estos políticos actuales ya sabemos dónde va a terminar: en sus bolsillos. Un saludo.

    ResponElimina