dimecres, 14 de novembre del 2012

Un nen resulta ferit en una càrrega dels Mossos d'Esquadra a Tarragona


Els pares d'un nen que ha resultat ferit avui en unes càrregues policials a Tarragona  han explicat a delCamp.cat la història dels aldarulls relacionats amb la vaga general. El nen i els pares participaven en la manifestació que recorria els carrers de Tarragona de manera pacífica, però s’han trobat enmig d’una càrrega dels antiavalots dels Mossos d’Esquadra. Segons explica la mare, després de diverses corredisses s’han trobat al centre de la càrrega i un dels agents ha colpejat al nen. Un dels familiars del nen ha destacat que els agents que han participat en aquest operatiu no anaven identificats.

Els Mossos d'Esquadra, que han obert un expedient per l'incident, afirmen en un comunicat que la porra que ha ferit el menor ha "rebotat" en la motxilla d'una persona integrant d'un piquet que un agent volia encalçar i ha anat a parar al cap del jove. El text també assegura que "l’agent en cap moment ha colpejat intencionadament ni premeditadament al menor" i ha lamentat els fets ocorreguts.

ICV demana la dimissió de Puig i el PSC vol explicacions

La candidata d'IICV-EUiA a Tarragona, Hortènsia Grau, ha reclamat la dimissió del conseller d'Interior, Felip Puig, per les càrregues policials que han acabat amb un menor ferit. "La repressió que exerceix contra els dèbils i la condescendència amb els poderosos l'incapacita per estar en un lloc de direcció en aquest país", ha manifestat l'ecosocialista, assegurant que el conseller "representa tot allò que no volem per a la Catalunya del futur". La CUP, per la seva banda, també ha reclamat la dimissió de Felip Puig pels fets de Tarragona i ha lamentat la "violència policial exercida contra els vaguistes".

El PSC ha optat per demanar explicacions al conseller i l'ha instat a "donar la cara" -després que no hagi protagonitzat cap compareixença-. En aquest sentit Jaume Collboni ha afirmat que “li sembla sorprenent que el conseller, tan propens a fer declaracions sobre qualsevol tema en les darreres setmanes, defugi ara aclarir fets tan rellevants com aquests, que són de la seva competència” ha afirmat en un comunicat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada